PETAS Technology B.V. is een organisatie opgericht door ervaren IT-professionals met een bedrijfskundige achtergrond. Wij maken de match tussen de mogelijkheden die ICT biedt met de wensen en eisen van de gebruiker.

Het leveren van oplossingen die daadwerkelijk passen bij de organisatie van onze klanten is de basis van klanttevredenheid. Het opbouwen van een langdurige relatie door goed advies is voor ons belangrijker dan de verdiensten op de korte termijn. Wij delen graag onze kennis zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

De oplossingen die wij leveren moeten niet alleen werken maar ook blijven werken. Het opleveren van een werkende installatie is geen garantie dat de installatie ook blijft werken, dat is een samenspel tussen de gebruiker en de leverancier. Vandaar dat wij werken met professionele documentatie en ondersteuning en met veel plezier medewerkers opleiden in het gebruik van de geleverde diensten en producten. Daarnaast bieden wij altijd service level agreements (SLA’s) aan voor monitoring, onderhoud en het verhelpen van storingen.

logopetas_group_grayPETAS Technology B.V. is gelieerd aan PETAS Group B.V. PETAS Group is een participerende dienstverlener met een focus op commercieel onroerend goed, mode en technologie. PETAS Group bevordert de groei van ondernemingen door het aanbrengen van een sterke commerciële, professionele en innovatieve structuur.